Saturday, 19 November 2011

SPM!

Spm time!

Good morning!
YAA, pada minggu pertama menghadapi SPM memang banyak timbul perasaan yang x diduga,

paper pertama aku hari isnin tu BAHASA MELAYU.
malam AHAD tuu, struggle lagi study BM even besok peperiksaan besar aku mula sudah.
keesokannya, awal aku bangun ehh.(JAM4)
sampai sekolah, aku rasa berdebar betul, baru arrive di depan pagar sekolah ja tu, lain lagi kali dalam dewan peperiksaan,
sampai dalam dewan peperiksaan.
rakan sekelas di sebelah aku ckp.
(ALAA RIPP, KAU BUAT MCM EXAM BIASA JA BA,KALAU GAGAL APA BOLEH BUAT KAN.HEHE)
aku cakap la.
(BONGOK! SPM INI!)
berani-beraninya dea ckp begitu dengan aku.
tapi.
perasaan berdebar campur takut campur stress masih lagi bermain dalam jiwa. HAHA
aku steadykan diri aku serta merta,
fuuuuuuuuaaafuaaaafuuuuuaaa fuuuuu.

soalan BM kali ni agak senang bagi aku.
syukur Alhamdulillah. Allah S.W.T membantu aku masa tu. 
:icongreedneko88haha:


SYUKUR
setelah empat paper berlalu, aku rasa okay.
confident juga aku menjawab paper BM,BI,SEJARAH,MATHS minggu pertama.
lagi 3minggu then aku akan bebas! HAHA
wish me luck next week,