Thursday, 8 December 2011

came back !

KEBEBASAN TANPA BATASAN. HAHA

ASSALAMUALAIKUM KAWAN :)

-Hari ini tanggal 8HB Disember 2011, tamat sudah zaman persekolahan aku di SMKB.

-Last day di sekolah tadi, kmi bersalam-salaman, bergambar bersama. Perasaan sedih tu ada juga sbb kwn-kwn lama xboleh jmpa sudah hari-hari.

-‘2 tahun kta bersama, berpisah jua akhirnya’. Saufie ckp tdi. Perasaan cinta sekolah nda akan pernah hlng dlm diri aku, SMKB lahh tmpat aku mnempah ilmu dan nama. Akan aku kenang selamanya sekolah ku tercinta.

-start esok aku bekerja. Di mana ? di PARKSON, 1BORNEO KK. Bkn apa, senagaja mau isi msa cuti, better aku pi erja drpd terperuk dlm bilik hri-hri mcm ayam mengeram kn? HAHA. CALLL.

-esokk aku post entry lagii.wassalam

p/s :- xda orang ajar akuu men blogger, ada someone sudah janji tpi nda tau lah mc ingat atau tdk. Hhe :D

Saturday, 19 November 2011

SPM!

Spm time!

Good morning!
YAA, pada minggu pertama menghadapi SPM memang banyak timbul perasaan yang x diduga,

paper pertama aku hari isnin tu BAHASA MELAYU.
malam AHAD tuu, struggle lagi study BM even besok peperiksaan besar aku mula sudah.
keesokannya, awal aku bangun ehh.(JAM4)
sampai sekolah, aku rasa berdebar betul, baru arrive di depan pagar sekolah ja tu, lain lagi kali dalam dewan peperiksaan,
sampai dalam dewan peperiksaan.
rakan sekelas di sebelah aku ckp.
(ALAA RIPP, KAU BUAT MCM EXAM BIASA JA BA,KALAU GAGAL APA BOLEH BUAT KAN.HEHE)
aku cakap la.
(BONGOK! SPM INI!)
berani-beraninya dea ckp begitu dengan aku.
tapi.
perasaan berdebar campur takut campur stress masih lagi bermain dalam jiwa. HAHA
aku steadykan diri aku serta merta,
fuuuuuuuuaaafuaaaafuuuuuaaa fuuuuu.

soalan BM kali ni agak senang bagi aku.
syukur Alhamdulillah. Allah S.W.T membantu aku masa tu. 
:icongreedneko88haha:


SYUKUR
setelah empat paper berlalu, aku rasa okay.
confident juga aku menjawab paper BM,BI,SEJARAH,MATHS minggu pertama.
lagi 3minggu then aku akan bebas! HAHA
wish me luck next week, 





Tuesday, 25 October 2011

BLOGGING MY LIFE AWAY :D

ASSALAMUALAIKUMM


Apa khabarr suma. Yaa. Skali lgii blog aku kena HACK. senyummm:) mmg goblok ituu org.
Utk pengetahuan semua, ini blog yang ketiga aku buat.
Lps ni kalau kena hack lagi x lah aku tau.

Bestnya hari ini kerana
hari ni cuti persekolahan, hepii depavaali.
Sebentar td aku tertengok trailer d tv.
tidak ku sngka, PARANORMAL ACTIVITY 3 suda pn berada d pawagam. HAHA

by the way, SPM semakin hampir. Seolah-olah aku dikejar hantu. HAHAHAHA.
Hm. d bawah ni ada satu lirik lagu hujan.
best n idea punya muzik.



Hujan rantai rasa

G Bm
Dari pandangan aku
G Bm
makin kita usaha
C Cm G
Berpaut dengan rantai rasa cinta
G Bm
Kau pasti menungguku
G Bm
Ku juga begitu
C Cm G
Berpaut dengan rantai rasa cinta



chorus
G Bm C Cm
Usah kau cuba ‘tuk menangis..untuk bahagia
G Bm C Cm
Usah kau cuba lari dari..untuk bahagia

verse
G Bm
ku tak mahu binasa
G Bm
Biar kita selalu
C Cm G
Berpaut dengan rantai rasa cinta
repeat chorus x2